Paket KonopKov nahrbtnik dobrot

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 34,50 €
Pregled košarice

Darilni paket najbolj uporabnih izdelkov iz konoplje s 100% slovenskim poreklom, premium kvalitete.

Vsebina paketa:

Trendovski nahrbtnik je narejen iz trpežnega 100% konopljinega blaga JEANS ter konopljine vrvi. KonopKo nahrbtnik odlikuje kakovost, naraven material, nosljivost ter "prijaznost do okolja".

Nahrbtnik je velikosti cca. 30x20 cm.

Slovenski zeliščni čaj iz industrijske konoplje (Cannabis Sativa L) Zadruge KonopKo je pridobljen z ročnim obiranjem vrhov, sušenih v zračnem in temnem prostoru. Konopljin čaj ima žlahten vonj, je prijetnega okusa, pomirjujoč in blag. Sestavine v čaju so naravno pridelane in ne vsebujejo pesticidov, kofeina in teina. Konopljin čaj je odličen antioksidant, odpravlja prebavne motnje, ledvične težave, zmanjšuje telesno težo, zavira rast rakavih celic, odvaja strupe iz telesa, ščiti imunski sistem in deluje protistresno.

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.