KonopKo nahrbtnik KLASIK, brez potiska

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 33,00 €
Pregled košarice

Nahrbtnik KLASIK je priročen in zvesti spremljevalec pri pohajkovanju po mestu in v druge kraje. Dovolj prostoren, da vanj lahko zložiš vse, kar potrebuješ. Naj bo to poleg "klasike" še jopica, knjige, blok, tablica, pokrivalo, malica, zložljiv dežnik, skratka, vse, kar potrebuješ za krajši ali daljši potep, opravek v knjižnici, nakupovanju, obisk koncerta ali in drugih prireditev, druženju, športu ali potep v naravi.

Trendovski nahrbtnik KLASIK je narejen iz trpežnega 100% konopljinega blaga JEANS ter konopljine vrvi. Nahrbtnik odlikuje kakovost, naraven material, nosljivost ter "prijaznost do okolja".

Izdelan je v Sloveniji z mislijo na bodoče generacije!

Nahrbtnik je velikosti cca. 41 x 31 cm. Brez potiska!

Konoplja ima v naravi najdaljše vlakno. To pomeni daljšo obstojnost v primerjavi z drugimi naravnimi in krajšimi vlakni. Obstojnost konopljinih vlaken je 3-krat večja kot pri bombažu. Konoplja je naravno odporna proti plesnobi in UV svetlobi, njeno blago pa postaja mehkejše z uporabo in vsakim pranjem.

Priporočamo pranje pri 30 stopinjah Celzija, likanje na nizki temperaturi (prva stopnja).

100% konopljino blago, material JEANS (800g).

Priporočamo pranje pri 30 stopinjah Celzija, likanje na nizki temperaturi (prva stopnja).

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.