SELFNESS PROGRAM: Izdelaj si svoj energijski keks

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     oseba
Cena: 67,10 €
Pregled košarice

Selfness program se izvaja na sedežu zadruge KonopKo na Frankolovem v idiličnem okolju kmetije Vrhivšek na nadmorski višini preko 700 metrov. Primeren je za največ 12 ljudi, dogodek traja med 2 in 5 urami - lahko tudi dlje, če se udeleženci odločijo še za obisk bližnjih pobočij (Stenica in/ali Špičasti vrh). V ceno je lahko vključeno tudi kosilo iz domačih sestavin (doplačilo 10 EUR).

  • predstavitev uporabnosti konoplje, pregled polja (ko raste - od maja do septembra, izven te sezone ni ogleda polja), vršičkanje - nabiranje cvetov konoplje
  • v škatli dobijo udeleženci različne konopljine sestavine + dodatne nekonopljine sestavine
  • po receptu ali lastnem navdihu udeleženci pripravijo prehranski izdelek iz sestavin v škatli
  • ocenjuje se izvirnost, okus, zakaj takšne kombinacije - opcijsko
  • za domov dobijo paket konopljinih kukijev, konopljine moke in čaja zadruge KonopKo

Cena se nanaša na osebo!

 

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.