TEAMBUILDING: Kako si Pehta izdela konopljino kremco?

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     oseba
Cena: 67,10 €
Pregled košarice

Teambuilding je primeren za max. 12 ljudi, dogodek traja od 3 do 8 ur - sploh če zraven vključimo še destilacijo oz. pridobivanje eteričnih olj in hidrolatov iz konoplje, kar je izvedljivo od julija do oktobra.  Vključeno je lahko tudi kosilo iz domačih sestavin (doplačilo 10 EUR).

  • predstavitev uporabnosti konoplje, pregled polja (ko raste - od maja do septembra, izven te sezone pač ni ogleda polja), vršičkanje - nabiranje cvetov konoplje
  • zelišča in kozmetika - predstavitev kako zeliščne izvlečke uporabimo v kozmetiki
  • konopljini prehranski izdelki - kako jih uporabiti v kozmetiki
  • v škatli dobijo sestavine in recept za izdelavo 3 kozmetičnih izdelkov
  • predstavitev, kaj so eterična olja in hidrolati
  • možno doplačilo za parno destilacijo - prikaz pridobivanja eteričnih olj (eo) in zelišč (20 EUR)

Cena na osebo.

 

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.