Seme konoplje za setev, USO-31, 5 kg (LOT 2019)

Zaloga: Da
Poreklo: EU
Enota mere:     kos
Cena: 75,00 € Akcijska cena: 68,25 €
Pregled košarice

Certificirano seme industrijske konoplje (Cannabis sativa L) sorte USO-31, vpisane v EU sortno listo.

Vreča vsebuje 5 kg semena in je opremljena s potrdilom/certifikatom za gojenje v EU. Seme ni tretirano s preparati.

Predvidena dobava marec 2020. Po pošti semena ne pošiljamo, prevzem bo organiziran na naših lokacijah v Ljubljani in na Ptuju. Slika je simbolična.

Specifikacija sorte USO-31 / Datasheet USO-31

Na voljo so tudi druge sorte semena industrijske konoplje (FINOLA, FEDORA, FUTURA, SANTHICA, FELINA...). Preverite v naši spletni trgovini ali zahtevajte ponudbo na info@konopko.si ali po telefonu 051 823 173 (Urša) med delavniki od 8.00 do 14.00 ure - nova zaloga LOT 2020 bo na voljo od konca marca 2020 dalje do razprodaje zalog.

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.