KonopKo nahrbtnik JEANS, potisk modri list konoplje

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 33,00 €
Pregled košarice

Nahrbtnik JEANS je priročen in zvesti spremljevalec pri pohajkovanju po mestu ali deželi. Dovolj prostoren, da vanj lahko zložiš vse, kar potrebuješ. Naj bo to poleg "klasike" še jopica, knjige, blok, tablica, pokrivalo, malica, zložljiv dežnik, skratka, vse, kar potrebuješ za krajši ali daljši potep, opravek v knjižnici, nakupovanju, druženje, športu ali potep v naravi.

Trendovski KonopKo nahrbtnik je narejen iz trpežnega 100% konopljinega blaga ter močne konopljine vrvi debeline 6-8mm. Nahrbtnik odlikuje kakovost, naraven material, nosljivost ter "prijaznost do okolja".

Izdelan je v Sloveniji z mislijo na bodoče generacije!

Nahrbtnik je velikosti cca. 41 x 31 cm. Okrašen s konopljinimi listi v modri barvi, potisk je unikaten.

Konoplja ima v naravi najdaljše vlakno. To pomeni daljšo obstojnost v primerjavi z drugimi naravnimi in krajšimi vlakni. Obstojnost konopljinih vlaken je 3-krat večja kot pri bombažu. Konoplja je naravno odporna proti plesnobi in UV svetlobi, njeno blago pa postaja mehkejše z uporabo in vsakim pranjem.

Priporočamo pranje pri 30 stopinjah Celzija, likanje na nizki temperaturi (prva stopnja).

100% konopljino blago, material JEANS (800g), konopljina vrv debeline 6 do 8mm.

Priporočamo pranje pri 30 stopinjah Celzija, likanje na nizki temperaturi (prva stopnja).

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.