Konoplja v medicini: kako si s konopljo pomagamo do boljšega zdravja in počutja (knjiga)

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 25,00 €
Pregled košarice

Predstavljamo vam novo knjigo Konoplja v medicini; kako si s konopljo pomagamo do boljšega zdravja in počutja, avtorice doc. dr. Tanje Bagar iz mednarodnega inštituta za kanabinoide ICANNA. Knjiga je lani izšla v nemškem jeziku pri založbi Styra Verlag, doslej je bilo prodanih preko 2000 izvodov, tokrat je še nekoliko posodobljena in seveda v slovenskem jeziku (mehka vezava).

Knjiga je lahko lepo darilo za vse, ki želijo izvedeti več o konoplji in izkoristiti njene pozitivne učinke.

---------

Knjiga Konoplja v medicini uvodoma pojasnjuje nekaj zgodovinskih vidikov ter osnovne informacije o sami rastlini. V knjigi je podrobneje razloženo delovanje endokanabinoidnega sistema (ECS), ki uravnava večino procesov v našem telesu.

Knjiga je napisana v preprostem jeziku in pojasnjuje znanost in raziskave, ki stojijo za terapevtsko vrednostjo kanabinoidov pri boleznih, s katerimi se spopada sodobna medicinska znanost. Del knjige je namenjen tudi preventivi, kjer avtorica razloži, kako ugotoviti ali vaš ECS še opravlja svojo varovalno vlogo in v kolikor ne, kako njegovo delovanje okrepiti.

Knjiga je namenjena predvsem pacientom ter njihovim svojcem, da se lažje znajdejo v labirintu informacij o konoplji. Zagotovo pa bo zanimiva prav vsem, ki jih zanima izboljšanje svojega zdravje. Kakšno koristno informacijo bodo v njej našli tudi zdravniki, saj med drugim pojasnjuje, kako se lahko kanabinoide uporablja kot dopolnilno terapijo obstoječim terapijam.

Knjiga je na voljo tudi v kombinaciji z ekološkimi CBD kapljicami po promocijski ceni 47,90 EUR.

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.