Steklenička mironsko UV steklo, 100ml

Zaloga: Da
Poreklo: EU
Enota mere:     kos
Cena: 6,65 €
Pregled košarice

Mironska steklenica je izdelana iz posebnega temnega stekla z UV obstojnostjo za dolgotrajno shranjevanje vsebine. Takšna steklenica je posebej primerna za uporabo v farmacevtski industriji, šolskih in drugih laboratorijih, lekarnah ipd.

Posebno steklo temno vijolične barve, znano tudi kot mironsko steklo, dolgotrajno ščiti vsebino pred škodljivimi sončnimi žarki oz. UV svetlobo in deluje kot naravni filter. Odbija namreč vidni spekter svetlobe, ki pospešuje razkroj snovi, v notranjost pa prepušča nevidni spekter sončne svetlobe, ki zavira rast bakterij, plesni in patogenov ter omogoča, da se ohrani molekularna struktura snovi.

Zamašek je priložen.

FL-100 z navojem DIN 168 / GL 18
SVO-III-GI-D18-SW, zamašek s tesnilom, PEHD

V kartonu je pakiranih 48 steklenic, cena je na kos.

Po naročilu je možna dobava tudi drugih tipov zamaškov:

  • pipeta (PVO-III-G0.7-FL100-SW)
  • sprej (PVO-III-G0.6-FL100-SW)
Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.