Skodelica s poliranim pokrovom, mironsko UV steklo

Zaloga: Ne
Poreklo: EU
Enota mere:     kos
Cena: 34,99 €
Pregled košarice

Mironska embalaža je izdelana iz posebnega temnega stekla z UV obstojnostjo za dolgotrajno shranjevanje živil.

Posebno steklo temno vijolične barve, znano tudi kot mironsko steklo, dolgotrajno ščiti živila pred škodljivimi sončnimi žarki oz. UV svetlobo in deluje kot naravni filter. Odbija namreč vidni spekter svetlobe, ki pospešuje razkroj snovi, v notranjost pa prepušča nevidni spekter sončne svetlobe, ki zavira rast bakterij, plesni in patogenov ter omogoča, da se ohrani molekularna struktura snovi.

Skodelica s poliranim steklenim pokrovom; VGS-100-B, volumen cca 100ml, masa 330g, višina 28 mm, premer 122 mm, ročno delo.

VGS-100-B (Violet bowl, with polished glass lid)

V kartonu je pakiranih 36 posod, cena je na kos.

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.