Steklenica lekarniška, mironsko UV steklo, 250ml

Zaloga: Da
Poreklo: EU
Enota mere:     kos
Cena: 24,00 €
Pregled košarice

Mironska steklenica je izdelana iz posebnega temnega stekla z UV obstojnostjo za dolgotrajno shranjevanje vsebine. Takšna steklenica je posebej primerna za uporabo v farmacevtski industriji, šolskih in drugih laboratorijih, lekarnah ipd.

Posebno steklo temno vijolične barve, znano tudi kot mironsko steklo, dolgotrajno ščiti živila pred škodljivimi sončnimi žarki oz. UV svetlobo in deluje kot naravni filter. Odbija namreč vidni spekter svetlobe, ki pospešuje razkroj snovi, v notranjost pa prepušča nevidni spekter sončne svetlobe, ki zavira rast bakterij, plesni in patogenov ter omogoča, da se ohrani molekularna struktura snovi.

Zamašek je priložen.

FL-AP-250-B, volumen 250ml, višina 140 mm, premer 71 mm, masa 330 gr

V kartonu je pakiranih 30 steklenic, cena je na kos.

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.