Prijava na predavanje

Predavanje o industrijski konoplji, Naklo (11.03.2020)

Lokacija: Biotehniški center Naklo

Kdaj: 11.03.2020 ob 17:00

Vsakoletno predavanje o industrijski konoplji, setvi, dovoljenih sortah (tudi nekaterih novih) in še mnogo koristnega za kmetovalce in vse, ki jih konoplja zanima, bo 11. marca ob 17.00 uri v Biotehniškem centru Naklo. Seveda se največ izve neformalno po predavanju.

Predavanje je namenjeno v prvi vrsti pridelovalcem, pa seveda tudi uporabnikom (kupcem), podjetnikom, študentom, raziskovalcem na širšem območju osrednje Slovenije in Gorenjske, ki jih zanima konoplja ali bi želeli izkoristiti njen potencial. Spregovorili bomo tudi o trenutnem stanju zakonodaje v Sloveniji in  aktualni tematiki izdelkov oziroma ekstraktov industrijske konoplje, ki vsebujejo CBD in so opredeljeni kot nova živila.

Vsak udeleženec predavanja prejme poleg kupa znanja in uporabnih informacij tudi paket v Sloveniji pridelanega konopljinega čaja, zato verjamemo, da prispevek v višini 5 EUR/osebo ne predstavlja ovire za udeležbo. Za člane zadruge KonopKo, dijake in profesorje Biotehniškega centra Naklo je predavanje brezplačno.