Pridobljen ekološki certifikat

Najboljše je domače!
Kadar kupujete prehranske izdelke iz industrijske konoplje bodite pozorni na državo porekla. Predvsem kje je bil izdelek pridelan in predelan. Zadruga KonopKo, vodilni slovenski proizvajalec prehranskih izdelkov iz konoplje je zagotovo na pravi poti, da doseže največje standarde kvalitete na tržišču. Naši prehranski izdelki iz konoplje so ekološko pridelani in predelani v Sloveniji in imajo kontrolirano poreklo od setve do žetve.

Da so izdelki res vrhunske kvalitete dokazujejo zvesti kupci in pridobljeni certifikati oz. potrdila: BIO Slovenija, Kupujem odgovorno, Kupujem Slovensko. Zadnji v vrsti uspešno pridobljenih certifikatov je ekološki certifikat (SI-EKO-001), s katerim dokazujemo, da so naši prehranski izdelki iz konoplje najvišje kakovosti in vredni zaupanja kupcev. S tem potrjujemo, da naše poslanstvo jemljemo resno in odgovorno do narave in potrošnikov.

Kupuj odgovorno, kupuj lokalno Slovensko, podpiraj ustvarjanje zelenih delovnih mest in lokalno gospodarstvo! Najboljše je domače!


Datum objave: 19.03.2019