Sejem Green Vita (prej Altermed) med 20. in 22.5.2022

Vikend med 20. in 22. majem 2022 si rezervirajte - po dolgem času odpovedi in zapiranj se v preteklosti zelo dobro obiskan sejem Altermed ponovno vrača - vabljeni torej na sejem z novim imenom Green Vita v Celje, kjer bomo z zadružno stojnico ponovno razveselili naše stalne kupce in vse, ki jih zanimajo konopljini izdelki. Najdete nas na standardni lokaciji v hali L.

V času sejma bomo izvedli tudi zanimivo predavanje na temo Industrijska konoplja: od surovine do izdelkov z višjo dodano vrednostjo in nizkim ogljičnim odtisom (potencial konoplje v tehničnih aplikacijah) in sicer v nedeljo, 22.05.2022 ob 13.00 v predavalnici L1 (medetaža v hali L).

Več o sejmu lahko preberete na spletni strani organizatorja.

Za člane zadruge bo isti dan ob 15.00 organizirano tudi interno predavanje o zadružništvu (pogoj za polnopravno članstvo v zadrugi) in sicer v dvorani E2 v upravni stavbi, sejna soba.

Še pomemben podatek za obiskovalce: vsi Pomladni sejmi na celjskem sejmišču so na blagajni združeni v en sejem. Z vstopnico Green Vite lahko v enem dnevu obiščete tudi Festival kave Slovenija in Festival Kulinart.


Datum objave: 12.05.2022